FORGOT YOUR DETAILS?

Upravljanje troškovima grijanja, model financiranja optimalnih rješenja sustava grijanja iz ušteda te mogućnosti sufinanciranja iz sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

by / Thursday, 18 December 2014 / Published in Stručni skup
1412_Split

“Društvo energetičara Split” i “HGK Županijska komora – Split” organizirali su dana 19. studenog 2014. u prostorima ŽK Split seminar “Upravljanje troškovima grijanja, model financiranja optimalnih rješenja sustava grijanja iz ušteda te mogućnosti sufinanciranja iz sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost”.

Svrha je seminara bila informiranje poduzetnika s područja Dalmacije, predstavnika vlasti županije splitsko-dalmatinske i grada Splita o otvorenim mogućnostima u upravljanju i smanjenju troškova grijanja po modelu financiranja novih rješenja iz ušteda sa ili bez korištenja sredstava iz “Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost” ili drugih Fondova.

Program seminara:

Po završetku izlaganja razvila se zanimljiva diskusija o metodologiji odabira novog rješenja centralnog grijanja ŠC Bazeni Poljud, Split, kao i o mogućnostima sufinanciranja energetske obnove javnih objekata iz sredstava Fondova i APN-a.

Članak u medijima o seminaru – Slobodna Dalmacija  > Slobodna_Dalmacija

TOP